Νικητής δεν είναι αυτός που κυβερνάει, είναι αυτός που την ψυχή του δεν πουλάει!
...κάθε μέρα γεννιέται για εμάς, έχει χρώμα, έχει χαρά, απλώνω τα χέρια να δώσω αγάπη, όχι φωτιά...
ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΧΙ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ!

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Οικοξενάγηση στην κοιλάδα του Διαρίζου

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σαλαμιούς – Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Εργαστήρι Ιδεών Νεολαίας και Πολιτισμού του Πάφος 2017, σας προσκαλούν στην οικοξενάγηση που θα γίνει σε περιοχή Natura 2000 στην κοιλάδα του Διαρίζου.

Η οικοξενάγηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Μαΐου 2012. Θα ξεκινήσει στο ΚΠΕ Σαλαμιούς στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 12:30 μ.μ. σε πεδίο μελέτης στην κοιλάδα του Διαρίζου.

Η οικοξενάγηση διοργανώνεται στα πλαίσια της υποστήριξης της διεκδίκησης της Πάφου να λάβει τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2017. Η εκδήλωση έχει στόχο αφενός την ενημέρωση για τη βιοποικιλότητα και τη σπουδαιότητα των οικοτόπων του Διαρίζου και αφετέρου την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για την προστασία των προστατευομένων περιοχών Natura 2000.

Καλό θα ήταν οι συμμετέχοντες να φορούν αθλητικά παπούτσια και να είναι κατάλληλα ντυμένοι για δραστηριότητες στη φύση. Ατομική μέριμνα για φαγητό και νερό. Η εκδήλωση είναι ανοικτή και μπορούν να παρευρεθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μικροί και μεγάλοι.

Ο αριθμός ατόμων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για συμμετοχή/ πληροφορίες:
26443131 ΚΠΕ Σαλαμιούς
99 538373 Γεωργία Αμύρωτου,
99 527373 Ντανιέλλα Μούγιαννου


Δεν υπάρχουν σχόλια: