Νικητής δεν είναι αυτός που κυβερνάει, είναι αυτός που την ψυχή του δεν πουλάει!
...κάθε μέρα γεννιέται για εμάς, έχει χρώμα, έχει χαρά, απλώνω τα χέρια να δώσω αγάπη, όχι φωτιά...
ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΧΙ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ!

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Πως βαπτίζουν οι Άραβες

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΜΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΠΛΗ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ!!!

6 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Μπορεί τους αράπηες να μεν τους προκαλεί ψυχολογικό πρόβλημαν, προκαλεί μου εμένα που θωρώ το βίντεο

Sike είπε...

καταρχάς, ποιου και πότε του ανάδοξεν ότι το βάπτισμά μας προκαλεί ψυχολογικά;! Ό,τι κατεβάσει ο νους τους πιον!!! Οι ά[ντί]χρ[η]στοι!

δεύτερον, γουωτ δε φακκ οι άραβες!!!! σοβαρομιλούν;;;!!!! έφυεν η φάτσα μου!!

Τράγος είπε...

καταρχάς, παράλογα εν τζιε τα θκίο!

Που κάμνουν μυήσεις τζιε τελετές στην ηλικία που εσύ εν μπορεις να αντιδράσεις. Τα παραπάνω μωρά λαλούν το τζιε φωνάζουν το ότι αρνούνται έτσι μαλακίες που την στιγμή που κλαιουνται τζιε οδύρουνται, αμα τους καθίσκουν με το ζόρι μες την κολυμπήθρα, άμα τους σύρνουν που ταράτσες, άμα τους ππαλίαζουν τες πέτσες των βιλλων τους τζιε τες κλειτορίδες τους (?) Ψυχολογικά, όι ακριβώς, απλά αμα επεμβαίνεις στην ζωή του άλλου ήτε μωρό, ήτε μιτσιά τζιε παίρνεις αποφάσεις για λλόου του, σε μία ηλικία εννα φανέι τζίντο πράμα, οτι τον υποβιβάζεις σαν ανθρώπινο όν που έν μπορει να πάρει τες δικές του αποφάσεις επειδή εσύ θεωρείς τον ανήλικο όπως σου έμαθε το κράτος (18-)

Να καταργηθέι το νηπιοβάφτισμα τζιε οτιδήποτε άλλο που επεμβάινει στην ζωή του άλλου μή συνηδειτά για θρησκευτικούς λόγους.

antidrasi25 είπε...

* Μαύρα φτερά
Δεν θέλω να σου αλλάξω τις απόψεις σου, αλλά όταν με το καλό κάνεις παιδιά άφηστα να μεγαλώσουν μόνα τους. Μην τους προσφέρεις τίποτε, ούτε φαγητό ούτε νερό. Έτσι με αυτό τον τρόπο δεν θα επεμβαίνεις στην ζωή τους. Σωστά;

Sike είπε...

τα μωρά «κλαιουνται τζιε οδύρουνται» τζιαι άμαν τα κάμνεις μπάνιο ή άμαν τα ταΐζεις

Ανώνυμος είπε...

einai indoi, oxi arapies..